Om Incognito - Bild på SRF certifikat, orkidé och kulram

OM INCOGNITO


Incognito är redovisningsbyrån som hjälper dig med din ekonomiska administration, så du kan frigöra mer tid och lägga fokus på din huvudsakliga verksamhet. Vi har ett brett utbud av tjänster såsom löpande bokföring, fakturering, löner, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och ekonomisk rådgivning. Vi är medvetna om att behovet av våra tjänster kan se olika ut för olika företag och därför skräddarsyr vi självklart en lösning som passar just ditt företags behov.

 

För oss är det viktigt att hålla en hög servicegrad och tillgänglighet för våra kunder, då vi arbetar nära tillsammans och alltid har våra kunder i fokus. Vårt mål är att vara det lilla bolagets ekonomichef där vi löpande presenterar företagets resultat och ställning på ett lättförståeligt och korrekt sätt. Väl avstämda och dokumenterade bokslut lämnas sedan till företagets revisorer vid räkenskapsårets slut.

Affärssystem

Vi arbetar med flera olika digitala affärssystem såsom FORTNOX, Visma Administration, Visma Lön och Visma Skatt, Wolters Klüwer Bokslut och Koncern med flera.


Samarbetspartners

Vi har ett brett kontaktnät och nära samarbete med auktoriserade och godkända revisorer, skattejurister samt advokater. Vi är även medlem i SRF konsulterna. 

SRF Konsult

Detta medlemskap betyder att vi förbinder oss att följa Svensk Redovisningsstandard (Rex) och att vi genomgår regelbunden kvalitetssäkring och kontinuerlig fortbildning.

VI SOM JOBBAR HÄR

Ägare

Eva och Leo Admantius är ägare och grundare till redovisningsbyrån Incognito AB. Eva har mer än 25 års erfarenhet av ekonomiarbete som egen företagare, ekonomiansvarig, controller och konsult och arbetar aktivt i företaget med sina medarbetare.

Team Incognito

Tillsammans har teamet otroligt bred kunskap och lång erfarenhet av ekonomiarbetets alla delar i både små och stora företag och är det självklara valet för dig som vill ha ett långsiktigt, personligt samarbete kring ekonomin i ditt företag.


Rimante Zelezniakova

Rimante Zelezniakova

rimante(at)incognito.se

VILL DU VETA MER?


Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag med din ekonomiska administration?

Kontakta oss gärna via telefon eller mail.