08 - 730 02 60

Om oss

Incognito AB är medlem i SRF konsulterna. Det betyder att vi förbinder oss att följa Svensk Redovisningsstandard (Rex) och att vi genomgår regelbunden kvalitetssäkring och kontinuerlig fortbildning.

Våra tjänster

Redovisningskonsulten en viktig samarbetspartner! Vi har ett brett kontaktnät och nära samarbete med Auktoriserade och Godkända Revisorer, Skattejurister samt Advokater. Vi arbetar med flera olika affärssystem, nämnas kan FORTNOX, Visma Administration, Visma Lön och Visma Skatt, Norstedts Bokslut, med flera. Våra tjänster inom dessa områden riktar sig framförallt mot mindre och medelstora företag, som väljer att få professionell hjälp med sin administration för att frigöra mer tid åt sin huvudsakliga verksamhet. För oss är det viktigt att arbeta nära våra kunder med en hög servicegrad och tillgänglighet. Vårt mål är att vara det lilla bolagets ekonomichef, presentera företagets resultat och ställning på ett förståeligt och korrekt sätt som anpassas efter önskemål och individuella behov samt att ge företagets revisorer väl avstämda och dokumenterade bokslut. Till vår hjälp använder vi bland annat den senaste IT teknologin. Våra tjänster som vårt hjärta tickar lite extra för är:

Vårt lag

Möt folket bakom den framgångsrika verksamheten.
Eva A.

Eva A.

Ägare

Medlem i SRF, – mer än 20 års erfarenhet av ekonomiarbete som egen företagare, ekonomiansvarig, controller och konsult.

Leo A.

Leo A.

Ägare

Annica Z.

Annica Z.

Redovisningskonsult

Mer än 12 års erfarenhet av ekonomiarbete som ekonomiassistent, 5 års erfarenhet av arbete som administrativ assistent samt erfarenhet som redovisningskonsult på redovisningsbyrå.
Lotta S.

Lotta S.

Redovisningskonsult

Lotta har bred erfarenhet av ekonomiarbete och har tidigare arbetat som ekonomichef. Här arbetar hon bland annat med redovisningsuppgifter såsom löpande bokföring, avstämningar, bokslutsarbete, löner mm.
Maria W.

Maria W.

Redovisningskonsult

Maria jobbar med redovisning i egen regi och jobbar också som underkonsult till oss.

Nå oss

Du kan kontakta oss genom följande.

Incognito AB, Enebybergsvägen 10 B, 2 tr, 182 36 Danderyd

08 - 730 02 60

Lämna ett meddelande