Kundreferenser - Incognito: Orkidé med tre små ljus. En kvinna sitter i bakgrunden

KUNDREFERENSER


Här nedan visas några av våra kunder och vad de tycker om vårt samarbete. Vi strävar alltid efter att leverera våra tjänster med hög kvalitet och är glad över att våra kunder är så nöjda med vårt långsiktiga samarbete.


Vi anpassar alltid våra tjänster efter behovet av ekonomiska tjänster på ditt företag och kan hjälpa dig vid enstaka tillfällen eller med hela din ekonomihantering. 


Du är självklart alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, behöver ett bollplank eller om du är nyfiken på att få veta mer om oss och våra tjänster.

Barberia Havanna

Om Barberia Havanna

Hösten 2022 firade Barberia Havanna 5-årsjubileum. I lokalen på Sibyllegatan 22 arbetar i dag fem barberare (tre manliga och två kvinnliga) i en exklusiv kubansk miljö.


Förutom en mängd proffsiga behandlingar, rakningar och klippningar

erbjuds varje kund en perfekt espresso till härlig bakgrundsmusik.

Vårt samarbete med Incognito

Incognito har varit med sedan vår start och stöttar oss med vår löpande redovisning, bokslut och deklarationer på ett professionellt sätt. Vi känner oss helt trygga i vårt samarbete.

Cari Gonzalez Forsgren - Barberia Havanna

Cari Gonzalez Forsgren

Barberia Havanna

Kungliga Svenska Aeroklubben, KSAK

Om KSAK

Kungliga Svenska Aeroklubben, KSAK är den riksorganisation som sammanhåller allmänflygsverige för flygklubbarnas räkning. Vi verkar för att det skall vara mer lättillgängligt, enklare, miljövänligare och säkrare att flyga.


På uppdrag av Transportstyrelsen bedriver vi ett myndighetsutövande avseende Ultralätta luftfartyg samt ansvarar för Sveriges största flygutbildning genom våra drygt 40 UL-skolor. Utöver detta bedriver vi Skogsbrandsbevakning över hela Sverige.

Vårt samarbete med Incognito

Vi har varit kund hos Incognito sedan 2018 och de hjälper oss med hela vår ekonomihantering, dvs löpande redovisning, löner, årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer.


De är alltid tillgängliga med god leverans och ett ständigt gott humör.

Inget är för besvärligt eller tidskrävande för att leverera kvalitet i tid. Vi kan därför varmt rekommendera Incognitos kompetens och tjänstvillighet.

Lars-Christer Andersson - KSAK

Lars-Christer Andersson

KSAK

Gammeter/Adcontact

Om Gammeter/Adcontact

Gammeter/Adcontact är en ledande global in-designer och distributör av elektromekaniska komponenter och tekniska lösningar för produktionsutrustningar främst inom vitvaru-, fordons- och elektronikindustrin.

Vårt samarbete med Incognito

Incognito är en rådgivnings-, redovisnings- och revisionsbyrå med det där som kan vara lite svårt att ta på – men som upplevs.

Ser man till de tjänster som Incognito erbjuder är det ungefär som vilken annan av de större rådgivnings- och revisionsbyråerna som helst. Incognito fungerar för oss som en heltäckande affärspartner som år efter år levererar enastående service och resultat.


Vi använder Incognito’s breda och djupa kunskap inom affärsrådgivning, skatt och lön som en naturlig del i vår implementerade ekonomi och finansstrategi i samtliga länder där vi verkar.

Marten Hansen - Gammeter-Adcontact

Marten Hansen, CEO

Gammeter/Adcontact

VILL DU VETA MER?


Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag med din ekonomiska administration?

Kontakta oss gärna via telefon eller mail.